Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Všem moc děkuju za podporu, tohle mne opravdu velmi příjemně překvapili. Jste úžasní a jsem vám moc vděčná! :)
3.6.2016 20:59 | Malfelica
Rozumím ti holka, ale připojím se k pánům pode mnou, ono se z těhle stavů dá dostat, ale musíš pro to něco obětovat. Takže hlavinku vzhůru a jestli ti pomáhá psaní, tak piš jako o život, i kdybys sem měla dávat každý den svoje pocity.:-)Čtenáři se najdou vždycky.
3.6.2016 20:36 | Desiré
Neblbni! Ještě toho máš hodně před sebou.
Píšeš krásně. A co až zkusíš něco veselejšího :-)
3.6.2016 20:22 | Bezhlavý rytíř
Žádný takový...máš zákaz:-).
Jsi můj oblíbený autor, takže žádné útěky od života, ale jen psaní básní. To že je teď zrovna špatné období života, neznamená, že nebude líp. Jen nepolevit.
A žádné výmluvy!!!...:-)
3.6.2016 18:15 | gogol
To ne! Kdysi mě napadlo něco podobného, a teď bych toho litoval... M.
3.6.2016 17:28 | Mirastus