Anotace: Taková lehce zapalolejtkodepresletni miniaturka, do sekce ze života ... Asi by mohla každá sloka jít svým životem, ale mě to přišlo, jako dobrý nápad. Navnadit - podpálit :-D P. S. musel jsem to lehce poupravit, to je pro čtenáře, kteří již četli ...