Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No nade mnou naopak plyny moc přebírají :-D Někdy umím tak zaplynovat, že zdrhám i já sám :-D
Magica : máš to tam, ale nejni o co stát ...
4.6.2016 9:57 | Marcone
No ty jsi dobrej Máro, já nečetla tu původní verzi, hoď mě ji aspoň do komentů.:-)
3.6.2016 20:29 | Desiré
Plyny už nade mnou pozbyly svou moc:-)....již splývám bejku:-))))).
2.6.2016 21:48 | gogol
Herr, mistře kameráde. Tak o tom tak nepřemejšlej, nech to splynout ... Ne zplynovatět :-D
2.6.2016 17:52 | Marcone
A já můžu jen oči kulit, jak mi sekáš šedou kůru mozkovou na maděru:-)).
V tobě aby se čuně vyznalo a štveš mně, protože o tom zase musím přemejšlet...heeeeee. A za to dík a taky za dva, páč mně tyhle letnědepkotřeskutoidní záležitosti baví:-).
2.6.2016 17:32 | gogol