Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Načiči

**Načiči

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..jen taková parádivá

Načiči
~~~*~~~
Já jsem kočka Načiči
granulky mi nestačí
já chci sedět na trůnu
a na hlavě mít korunu.

Já jsem kočka noblesní
každý kocour o mně sní
prý mi chytí šedou myš
ty kocoure,to ty smíš.

Drápky ostré pevný skus
vrčí rád na autobus,
našel kousek klubíčka
vem si,to je mašlička.

Mašli na ocásku mám
s kocourem si zamňoukám,
on se mi snad posmívá
prý jsem jen parádivá.

A proto ho tlapkou plácnu
on jen zívne,kočky žasnu.
Pak jen mňoukne Načiči...
na čumáčku má úsměv kočičí.

A já už nesedím na trůnu
a já už nechci ani korunu,
já jsem přece obyčejná kočka
která na pěkného kocoura
si ráda počká...

Mňauuuu
~~*~~
Publikoval(a): Květka Š., 1.6.2016
Přečteno (65x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Psavec, Wčelka, podnebný, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti