Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ta naše je taky taková,od květináče ke druhému...
uklidit budík,kalendář,kapesníky z krabičky atd...atd...
a pak se kouká---to já nebyla.
Ale je to strašně milý.
1.6.2016 23:11 | Květka Š.
Hehe parádní kočičí život pozoruji každý den..kocicku mam paradnici a kocourka lenivce,zato v noci závody mají od kvetinacu přes všechny pokoje :):) pobavila pro mne basen ze života :)
1.6.2016 21:36 | Wčelka