Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kráska

Kráska

Pokouším, dotknout se tvé duše,
svádět, chtěla bych tě nejen tiše,
tvé světlo proplést mezi prsty,
a tmavé myšlenky, by jsme svrhly.

Naliju ti plný chrám mojí energie,
a budu sledovat, co dělá ta tvoje.
Nadechnu ti vzrušení do dlaní,
a ty necháš se opít mou vášní..

Zamícháme bílou a černou,
staneme se spolu neviditelnou,
prozradí nás jenom Láska,
nekonečně vesmírná kráska..

..
Publikoval(a): Wčelka, 23.5.2016
Přečteno (239x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, Mirastus, gogol, podnebný, slunečnice69, Desiré

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 15:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti