Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vzrušující
31.5.2016 19:04 | Lipová
No pokud k sobě nemáš protikus a teprve hledáš, tak až ho najdeš a tohle na něj rozbalíš, tak si intergalakticky užije...:-))).
Ale teď vážně, je to krásná poetika...za dva bzzzz...čivko:-).
23.5.2016 17:35 | gogol