melancholia
melancholia
proč je krev červená
a moře plný vody,
kam míří netopýří
když nechtějí do ráje
i slunce musí vstát
po prohýřené noci
a ischias v bocích
nepoví o pařbách lednových
proč je krev červená
tady se nedozvíš
dnes jeden, ale minule dva
a netopýři míří do ...
Publikoval(a):
Marcone, 23.5.2016