Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...jo chlape, tohle je super. Spousta otázek bez odpovědí a ať si s tím lámou hlavu:-)). Poslední dobou jsem v jednom kole a v palici mám neuvěřitelnej bordel. Ale takovýhle věci mně vždycky dokážou rovnat šedou kůru mozkovou do latě...heeee.
...ischias v bocích...žeru to i s tou bolestí:-)))
23.5.2016 17:27 | gogol
Ajaj, to jsme se s těma netopýrama dneska nějak sešli.:-)
Paráda Marku, mně se ta tvoje moc líbí.
23.5.2016 13:30 | Desiré