Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Všechno jednou přebolí a zase je líp
17.4.2016 10:55 | podnebný
jak dole tak nahoře..jak nahoře tak i dole..pokud nalezneš klid tady dole, pak i nahoře.. andělé jsou s tebou, abys cítila i lásku čistou.. kráčej dál cestou života a neohlížej se po bolesti, jdi vstříc slunci.. :-)
16.4.2016 22:35 | Wčelka