Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hezká báseň. Nenásilně řečeno, že jsou i větší hodnoty než nové BMW nebo nové kecky Nike. Někdy říkám: Ježíš byl jedinej spravedlivej, a toho ukřižovali.
19.5.2016 23:20 | Trubka Petr
Email:
Heslo: