Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásná, Lugi, něžná...
31.3.2016 0:27 | qala
Dík oběma za tak krásný komentáře... :)
30.3.2016 21:58 | Lugilla
jedna z nej co jsem za poslední dobu četl tady...
30.3.2016 20:30 | Martin Havlíček
Lucko, ty mi furt vyčítáš poslední větu. A já u Tebe musím vyzdvihnout tu první. To je vždycky naprostá pecka !!! Bez debat !!! Celou báseň to vlastně definuje a to já u sebe neumím.
29.3.2016 20:38 | Marcone