Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Matičku zem se naštěstí brání zuby,nehty:-)
28.3.2016 21:22 | Danger
Dobře zveršováno a zajímavé téma. Pěkný. :-)
25.3.2016 7:16 | Pavíočko
Email:
Heslo: