Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mají tě rádi
28.9.2016 23:21 | richie.
..což takhle najít si své bydleníčko, že by rodiče docházeli jen na kafíčko? ...jinak-veršovánky mne zaujaly:-)
13.4.2016 20:33 | RózaPek
až si to dovolíš...
25.3.2016 11:07 | Lipová
A to ti je teprve 21. Jejich dítětem pro ně zůstaneš už do smrti...heeee.
Zase na druhou stranu v tomhle věku už by jsi ty měla mít dost rozumu a oni dost soudnosti. Ale to je váš boj:-).
23.3.2016 17:22 | gogol
...Ono se to za pár let otočí, až vlastní děti dospějí...M.
23.3.2016 16:52 | Mirastus