Opravdová láska
Opravdová láska
Opravdová láska
Vzpomínám si lásko má
jak jsme spolu usínaly
k sobě přitulení.Jak
jsme se spolu milovali,
jak jsi mě hladíval a
něžná slůvka mi šeptával.
Vzpomínám si jak jsme se
spolu probouzeli.Vzpomínám
si na polibky Tvé byli tak
vášnivé.Bylo nám spolu
dobře.
Teď pláču,protože už to není.
Dávno to je pryč.Ty sis vzal
od mého srdce klíč.Čas rány
zahojí.Však v mysli vzpomínky
zůstávají.Duši mi celou rozrývají.
V mysli mé vzpomínky stále plují
a ty jsi teď kde? Daleko nedosažitelně.
Stále tě miluji a vzpomínám.Má láska
jsi byl ty a žádná jiná.Odešels a mě
to tolik bolí i po letech velkého
odloučení.
Publikoval(a):
slunečnice69, 1.3.2016