Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Každá smutná myšlenka zabírá místo te veselé. .minulost byť těžká je za náma..naučit se přítomnost teď a tady taky není lehký..no přináší nové možnosti. ..
1.3.2016 17:25 | Wčelka
Email:
Heslo: