Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ju!...Lipovic ví o čem mluví... :)
20.2.2016 23:17 | Martin Havlíček
Kdepak! Nejsi divná! Znám to! Jsi svá jen nechceš přijmout svou velikost ještě, však k sobě- jednou dojdeš. A maminku miluj i když je takydivná haha-všichni jsme vlastně rozto(obdivuhodně)divní:)
20.2.2016 18:59 | Lipová