Neuchopitelnost
Neuchopitelnost
Anotace: tragikomedie jednoho večera
neuchopitelnost
do háje s úsměvy
když stydnou ti na rtech
když počítáš minuty
a může to být naposled
neudržitelnost
jak daleko se najednou zdá
těch 10 centimetrů mezi našima rukama
půl večera strávit sledováním tvých rtů
naivně si myslet, že si nevšimneš
čekání, jestli něco uděláš
i Godot už by stihl přijít dvakrát
fascinace
řekla jsem to
jsi jako vlčí máky
neutrhnutelný
neuchopitelný
nepochopitelný
Publikoval(a):
Šklíba, 18.2.2016