Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
minimálně zajímavé o tématu všem blízké...a to né jen v pubertě...hééé!
20.2.2016 23:24 | Martin Havlíček
čtu Tě poprvé a cajk. Počkám si na další ... s konkrétnějším komentem ...
19.2.2016 21:26 | Marcone