Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní brnkání

Jarní brnkání

Únorem počínaje,
když všechno zurčí, taje
a raší nová tráva,
jaro mě rozehrává.
Zmámena novou mízou
když do polštářů klesnu,
ta hudba neodchází
a volá mě i ve snu,
láká do vodopádů
a do jarního lesa
a zvoní petrklíči
a tančí po klávesách.
Nevyčítejte mi, prosím,
mé k sentimentu sklony.
To starý mistr pián
mě očaroval tóny!
Publikoval(a): Henriette, 17.2.2016
Přečteno (94x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, gogol, Mirastus, Marci-Tami, Lipová, Petrarca, Wčelka, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti