Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Při tónech Henrietiny letní písně čtu slovo po slovu obraz jara - paradox ? Nikoliv - ty obrazy i tóny jsou mi stejně blízké ... Těším se na podzim :)
18.2.2016 20:35 | Petrarca
Email:
Heslo: