Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My tři vedle sebe

My tři vedle sebe

Sedmnáctka Básně » Láska ... zklamání

Anotace: To byl zase zvláštní zasedací pořádek...z jedné strany jsi měl ji a z druhé mě

Sedím vedle něj
A směju se z plných plic
Z druhé strany ona
Neví, čemu by se pousmála
Drží se spolu za ruce
Já ho tak držela jenom tehdy
Když si místo ní
Vychutnával mě

Je nudná
Nemá pihu uprostřed nosu
A nemyslím si
Že umí do ticha noci
Vykřičet, jak moc se jí líbí
Jeho...vlohy

Nepošeptá mu do ucha
Text své oblíbené písně
Zatímco odpluje do země zapomnění
Zato s ním dokáže existovat
A míň přemýšlí
A víc miluje

Jen se pak v noci
Neprohne až k nebi
A nezakřičí na celý svět
Že mu nezvládla odolat
Že ji překvapil
Hned několikrát
Publikoval(a): Sedmnáctka, 16.2.2016
Přečteno (160x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy Lan, Lipová, Martin Havlíček, Mirastus, gogol, radek oslov, donne, Petrarca, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti