Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak ta je super
17.2.2016 21:25 | Lipová
miluji autentická díla...palec nahoru...
16.2.2016 20:40 | Martin Havlíček
Život v dualitě citů jistě není jednoduchý, ale možná že svým způsobem patří ke hledání a mládí. Nádherně a s citem zpracované (prožité) téma...
16.2.2016 14:02 | Petrarca