Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
za téma a zpracování plnej počet...líbilo!
28.1.2016 18:36 | Martin Havlíček
skvělá
28.1.2016 8:10 | Lipová
Je to dobré i k zamyšlení nad současnou dobou a některými skutečnostmi z toho vyplývajícími.
27.1.2016 22:18 | děda včela
Skvěle zpracované téma s hlubokým přesahem.
27.1.2016 21:07 | gogol
Už je to dávno, krátce jsem pracoval v Nigérii a potkal jsem tam několik takových žen. Ačkoliv byly vzdělané, nic jiného jim nezbylo. Tenkrát jsem si říkal, ještě že u nás nic takového nehrozí...M.
27.1.2016 20:28 | Mirastus