Trend a graf
Trend a graf
Anotace: Posilvestrovská reminiscence
Za ohnivou vodu dali
Indiáni svobodu,
z toho jsme si příklad vzali
nezvykat si na vodu.
Tož občane se dobře bav,
držíme trend a stoupá graf,
obzvláště si na tom ceň,
že stoupá naše úroveň.
A proto tomu grafu piv
budiž chvála, hrdě se div,
že světem jdeme cestou tou
po stupínkách pro zlatou.
Zač svět by bez vínečka stál,
ohnivou vodu pijme dál
a milujíce svoji zem
jak Indiáni nezhynem.
Publikoval(a):
podnebný, 7.1.2016