Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mi ten krásně ironický nádech. Možná ho tam cítím jenom já, ale pecka!...
10.1.2016 20:09 | Srukama
Jen abychom nebyli jako Indiáni zavřeni do nehostinného, vymezeného prostoru, bez jakýchkoliv práv.
8.1.2016 10:20 | děda včela