Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji, ale Ty nejlíp ze všech víš, že Tvá chvála nepatří jen mně :-)
30.12.2015 1:57 | qala
Nepřestává mě dojímat krása Tvých veršů... znovu a znovu se chvěju při jejím čtením (ani poprvé ani naposledy)...
24.12.2015 21:33 | Lugilla