Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no je jej, a máš plnou mojí podporu...
v "Já" se dovíš víc než ve zprávách...hééé!
Ps: samozřejmě to neznamená že úplně přestaneš ignorovat vnějšek...je asi dobré mít přehled a správné informace o vnějšku...ale ty víš...o co jde a jak to myslím
tak mnoho zdarů a klidů na pouti makaveliho...
12.11.2015 20:26 | Martin Havlíček
Diky za kritiku, Vědomí. Tohle mělo být takové rozloučení s tímhle typem básní, které už přenechám jiným a zaměřím se na rozvoj vlastního já a víc "filozofická" díla, co mě teď víc přitahují.
12.11.2015 20:20 | Makaveli
žádná spása duše...prostě jí jen neodevzdej...to vlastně ani nejde vzít...a celej vnějšek se může posrat...vím jsme i součást vnějšku ale ten je právě odrazem tvýho vnitřku(i když se to pro mnoho lidí zdá jako nesmysl)...takže duší...
...ale samozřejmě vím co si chtěl básní vyjádřit...vnějšek...héééé!
12.11.2015 20:06 | Martin Havlíček