Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...ale houby popíjel...měli jsme tam nahoře schůzi a odhlasovalo se to až na konec ledna...muhééé!
12.11.2015 19:47 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: