Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zapomněla jsem dodat, že se mi báseň líbí.
7.11.2015 14:56 | donne
Dík noci tajemná
že tak často zahalí
mé touhy smutky obavy
tvoje clona černá
Vánkem ovívána
nepomýšlím na spaní
Jsem družka věrná
co s tebou vítá rána
7.11.2015 10:43 | donne