Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám

Sám

Za úsměv, schovám své slzy, čekám na úspěch, snad přijde brzy.

Jen můj stín, doprovází mne, tvář svou neodhalím, neskončím zde.

Jdu sám zlým snem, osamělá země, kus mě si vem, půjdu dál bez něj.
Dál do prázdna, hloubš do osamělosti, cesta je zradná,
tady je konec radosti.

Strach je pravý, strach nikdy nelže, rád něčí hrdost popravý, tvrdě ji sevře.

Pravda tě spasí, možná spíš zničí, musí ti to stačit, uslyšíš plno lží.

Drápu se temnotou, a dál taky budu, už si pomalu zvykám, na samotu a nudu.

Nikdo mě nezachrání, nikdo nepřijde, pokud zůstanu ve tmě, Slunce již nevyjde.

Pokračuji v bloudění, již známým krajem, ze kterého se nedá dostat, i když o to mám zájem.
Publikoval(a): Monty16, 4.11.2015
Přečteno (209x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Seaweed brain

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti