Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Též jsem viděl Svět podobně jako Ty..černočerný jako má první báseň tu..věřím že najdeš Slunce uvnitř sebe :) krásný večer přeju :)
16.4.2016 20:24 | Freequency
Email:
Heslo: