Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nabádajíc, spalujíc...atd...to je mé milované devatenácté století. K tomu politická agitka naroubovaná do erotické...řekněme bezradnosti, jestli je lepší polštář, nebo peřina. Hm...zajímavé, leč pohříhu roztahané a vágní.
30.8.2015 21:52 | gogol