Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
oblékl si to do velmi neobvyklé formy a to je osvěžující,druhý bod dávám za myšlenku...pobavil jsem se...
14.8.2015 8:47 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: