Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přečetl jsem jí třikrát a není to vůbec špatný,trochu mne znervózňovalo že je "dotyk zakázán" ale dávám bod za originalitu,kterou si se vydala...
12.8.2015 15:13 | Martin Havlíček
Přečetl jsem jí třikrát a není to vůbec špatný,trochu mne znervózňovalo že je "dotyk zakázán" ale dávám bod za originalitu,kterou si se vydala...
12.8.2015 15:13 | Martin Havlíček