Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To anotací sis nemusel(a) takhle pomáhat...text je vybroušené zoufalství...za dva...
4.8.2015 22:31 | Martin Havlíček
SuperTip.
4.8.2015 16:03 | Makaveli
Email:
Heslo: