Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
líbí se mi,představuje jakousi úlevu...že si prostě nakonec ten čaj stejně dáš,ať se sere co se děje....héé!
30.7.2015 18:22 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: