Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ráda bych.Jenže mě to nějak nejde.Vždy když mám pocit,že se vyjasnilo,tak mě smáčí studený déšť.
25.7.2015 15:20 | slunečnice69
Většinou máš smutné básně, rozjasni se jako ta slunečnice na sluníčku..
25.7.2015 11:23 | děda včela