Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nech minulost za sebou

Nech minulost za sebou

Nech minulost za sebou

Nech minulost spát
nech ji za sebou.
Udělej krok v před
skus se neotáčet.
Vždyť ještě kus
života máš před sebou.

Nech minulost být.
Jen ty víš jak
bolestná byla,jak
moc ti ublížila.

Nech minulost být
a snaž se přítomností
žít.Krok v před a už
se neotáčet.

Nenech se utopit v
bolesti,nenech se
zastrašit.Nenech
se odradit.

Jen ty víš,co smíš.
Jen tvé srdce ví
jak žít.Nech se
vést citem svým a
šťastná pak budeš.
Publikoval(a): slunečnice69, 21.7.2015
Přečteno (52x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, roty, gogol, zd.hledač, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti