Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je to co mi pořád nejde, já se stále vracím zpět a užírám se. Hezky jsi to napsala Slunečnice:)
28.7.2015 0:53 | koiška
Email:
Heslo: