Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobrý nápad.
4.7.2015 15:51 | slunečnice69
Krásný čas, ...proto není divu, že usedám k pivu, a s večerním stínem přivítám se vínem... M.
4.7.2015 14:32 | Mirastus
Email:
Heslo: