Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přestat se bát

Přestat se bát

Přestat se bát

Nový účes na tvář
pár šminek si dát.
Kostým a na nožky
střevíčky.Co,naplat.
Trochu života si užívat.

Zahodit obavy a strach.
Úsměv si jako předsevzatí
dát.Přestat se bát
těch,co křičí a nenechat
se do kouta zahnat.

Ukázat těm,co dělají
na Tebe bu,bu,bu,
že kolena nebudou se
Ti třást.Až začnou
Ti zase nadávat.
Slziček Tvých se
nedočkají.

Prostě je přehlédni
a přestaň se bát.
Žij si svůj život
a začni se smát.

Strach a slzy dobře
znáš.Je čas také
štěstí a úsměv poznat.
Nesmíš se bát!
Publikoval(a): slunečnice69, 27.6.2015
Přečteno (76x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: roty, gogol, JirkaJ, Martin Havlíček, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti