Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Šminky sice nenosím,
se strachem se nedá ale žít.
Odbrzdi a rozjeď se.
Každý svou hrdost měl by mít.
Moc hezké vyjádření pocitů mnoha z nás...Hned se lépe vstává. Díky
29.6.2015 8:35 | JirkaJ
No!?! to je konečně přístup...
28.6.2015 11:37 | Martin Havlíček