Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Rozhodně nedlužíš... Moc krásná, děkuji!
12.6.2015 0:19 | qala
Velmi ukliďnující záležitost + třetí sloka s úderem...
9.6.2015 23:15 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: