Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Milane, své srandovní verše by jsi měl knižně vydat. Určitě by se dobře prodávaly. Jsou snadno zapamatovatelné, mají osobitý styl, poučné a opravdu pro zasmání. Určitě by to bylo zábavnější čtení, než v ČT poslouchat "kohoutí kokrhání" Kalouska s Babičem a jejich nohsledů v PČR.
27.5.2015 19:28 | děda včela
ještě že tu seš.......jsou to takové nenápadné říkanky,ale já si u nich vždycky odpočinu...
27.5.2015 16:49 | Martin Havlíček