Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
možná se to zdá jako klišé,ale začít u sebe je nejednodušší a jediné řešení...pak se změní všechno...realita je generována zevnitř ven...naopak to fungovat nemůže když žádná realita není.....héééé!
19.5.2015 0:08 | Martin Havlíček