Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dlouho jsem tady nebyla a tak čtu a čtu...Je tady spoustu (že básní)? které se nerýmují,no asi tomu nerozumím.Jsem moc ráda že si tu můžu přečíst i něco tak hezkého,děkuji.Přeji ještě spoustu let tak krásné tvorby.
24.5.2015 0:15 | ohínek
To je koncert..krásné.
15.5.2015 21:55 | koiška
parádička dědo........líbí...
15.5.2015 18:39 | Martin Havlíček