Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je opravdu krásná :-)
14.5.2015 12:10 | Marci-Tami
Je moc hezká, jen nemůžu nenapsat, že ve slově hvězdnaté máš chybu, píše se dohromady. Pokud bych to přešla,mohlo by se zdát, že nečtu pozorně.:)
13.5.2015 20:26 | koiška