Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásko

Lásko

Lásko

Duše má zbloudilá
se do samoty ukryla.
Jenže tělo se bouří
po lásce touží.

Lásko jsi tak nevinná.
Přesto však bolavá.
Ostré rány zasadíš,
když člověk po něze
nejvíc touží.

Duše je zmatená.
Lásko mnoho podob
máš.Těžko se v tobě
vyznat.Srdce napoví.
Stačí jen naslouchat.

Duše nalezne klid
s tělem souznění.
Až láska nádherná
nebude se ve zlo
měnit.

Zůstane andělská
zlem neposkvrněná.
Štěstím pak srdce
zaplesá.
Publikoval(a): slunečnice69, 12.5.2015
Přečteno (420x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, Psavec, donne, koiška, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti