Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je duše zmatená...celým svým trápením
zamyká, na deset západů srdce své
zítra snad touha se vším svým vábením
vyrazí vpřed...tvým horoucím spřežením
lásku snad přiveze pro oči tvé.
12.5.2015 21:24 | gogol